Loading...
Дървен материал2019-03-31T09:27:10+00:00

Фирмата добива дървесина  на територията на горските стопанства на гр.В.Търново, Елена, Севлиево. Участва в търгове организирани от Държавните и Общински  горски стопанства, от което се определя и количеството добита дървесина.

Разполагаме с необходимата техника  за добив и извоз на дървесината.

Дари-лес ЕООД разполага с модерен склад за дървен материал в Велико Търново на улица ул.”Козлуджа „ № 4 и дърводелска работилница намираща се в гр. Дебелец, Промишлена зона, както и с необходимите професионални дървообработващи машини, които се управляват от квалифицирани работници. Предлагаме различни размери греди,летви,кофражни дъски. Приемаме  поръчки за по  специфични размери.

Греди

Гредите се използват за строителството, изграждане на покривни конструкции, навеси, барбекюта и др. Могат да имат правоъгълно или квадратно напречно сечение, различни дължини.
Видове греди: първо качество и кофражни греди.
Предлагаме стандартни и нестандартни размери по поръчка.
Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Дъски

Дъските се произвеждат чрез разбичване на дървени трупи. Имат правоъгълно напречно сечение. Дължините са най- често 3 и 4 м., максимум 5 м. Намират приложение за изработване на всякакви видове мебели, дървени плотове, материали за покрив и др. Също така те могат да бъдат използвани за кофражи, за подкеремидна обшивка на покривни конструкции и други материали за покрив.
Има два вида дъски – чисти и кофражни.
Предлагаме стандартни и нестандартни размери по поръчка.
Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Ламперия

Талпи са дъски по дебели от 3 см. – Подходящи са заразлично видове мебели, плотове, маси, пейки и други. Предлагаме стандартни и нестандартни размери по поръчка.
Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Шперплат

Дървените летви се използват предимно в строителството и мебелната промишленост. Предлагат се сурови или изсушавани в сушилна камера по поръчка на клиента.
Видове дървесина: Смърч, Ела и Бял Бор

Дюшаме

Дюшeмето е дървен под от дълги дъски, използва се дървесита с голяма твърдост и висока износоустойчивост, най-често дъб или чам. Дължината на дъската е обикновено до 2200 мм, широчина 120 -200 мм и дебелина 20 мм. По протежение на дъските има зъб и вдлъб (перо и нут), чрез които се съединяват съседните дъски.
Предлагаме различни размери и качества. Разполагаме с фабрично обработени дюшемета.